x close

Deși era însărcinată în nouă luni, o cheleneriță continua să se ducă la muncă pentru că avea nevoie disperată de bani. Într-o zi, când s-a dus să ridice nota, a avut parte de ceva cu totul inedit. A izbucnit imediat în lacrimi

22 Aug 2017   •   09:33
Deși era însărcinată în nouă luni, o cheleneriță continua să se ducă la muncă pentru că avea nevoie disperată de bani. Într-o zi, când s-a dus să ridice nota, a avut parte de ceva cu totul inedit. A izbucnit imediat în lacrimi Galerie foto (2) Foto: Facebook/Sarah Clark

Era însărcinată în nouă luni, dar cu toate acestea continua să se ducă la muncă pentru că avea nevoie disperată de bani.

Într-o zi, Sarah Clark din Arizona a avut parte de o surpriză cu totul neașteptată. Când s-a dus să ridice o notă de 60 de dolari, femeia a descoperit că a primit un bacșiș de 900 de dolari.

„Nu mi-a venit să cred când m-am uitat prima dată pentru că era mult. 900 de dolari înseamnă mulți bani”, a declarat femeia pentru CBS.

„M-am uitat o vreme la notă și am început să plâng. Mereu auzi că au loc astfel de lucruri, dar nu te aștepți să fii chiar tu”, a mai spus femeia.

Cuplul care i-a lăsat bacșișul uriaș, i-a lăsat și un mesaj: „Aceștia sunt banii lui Dumnezeu. Ni i-a dat nouă ca să putem să ți-i dăm ție. Dumnezeu să te binecuvânteze”.

Citeşte mai multe despre:

femeie insarcinata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati