Antena 3 CNN Life Dieta minune a celebrei Jennifer Aniston. Slăbește 10 kg în 5 zile fără înfometare. Orele la care consumă alimentele

Dieta minune a celebrei Jennifer Aniston. Slăbește 10 kg în 5 zile fără înfometare. Orele la care consumă alimentele

La 51 de ani, fosta soție a lui Brad Pitt radiază de frumusețe. Jennifer Aniston este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume și impresionează prin naturalețea și forma ei de invidiat. Are și un secret cu care-și menține silueta: o dietă minune.

Dieta minune a celebrei Jennifer Aniston. Slăbește 10 kg în 5 zile fără înfometare. Orele la care consumă alimentele
de Anca Andrei    |    08 Aug 2020   •   12:20

Imediat după ce s-a căsătorit cu Justin Theroux, Jennifer s-a îngrășat destul de mult și devenise ținta tabloidelor, așa că s-a decis să ia o măsură drastică. Să urmeze un regim care să o slăbească 10 kilograme în 5 zile.

Aceasta a povestit într-un interviu și cum a reușit să-și atingă obiectivul. Actrița a recunoscut că a aplicat dieta Intermitent fasting, iar regula ei este una foarte simplă:  toate mesele trebuie să fie consumate într-un interval orar de 8 ore pe parcursul zilei, în timp ce în restul de 16 ore stomacul să fie lăsat liber.

În cele cinci zile de regim, trebuie eliminate grăsimile și carbohidrații, precum pâinea, cartofii, orezul produsele de patiserie sau dacă nu, trebuie reduse mult cantitățile. Ideal este ca de această regulă să se țină cont periodic și după dietă.

Orele la care trebuie să mănânci în această dietă

Foarte importante sunt orele de masă. Cel mai bine este ca acestea să fie alese între 10 dimineața și 6 seara.

„Țin postul intermitent, așadar, nu mănânc nimic dimineața”, a mărturisit Jennifer, într-un interviu pentru Radio Times. „Am remarcat o mare diferență atunci când nu mănânci nimic timp de 16 ore. Din fericire, orele de somn fac parte și ele din această perioadă de post. Nu trebuie decât să amânați micul dejun până la ora 10”, a mai spus actrița.

„Iubesc avocado, uleiul de cocos, somonul și uleiul de pește – orice reprezintă o formă de grăsime de calitate este perfect pentru mine”, spunea actrița pentru Women’s Health, care a recunoscut că nu se poate abține de la aceste alimente.

Un alt truc al lui Jennifer Aniston este sucul de sfeclă dimineața, iar ceva mai târziu cafea, după ce își face exercițiile de sport. Pe lângă dietă, actrița practică yoga, face exerciții cardio și spinning și merge pe bicicletă, dar nu exagerează niciodată.

Jennifer a recunoscut că are și zile în care trișează și mănâncă și preparate interzise, cum sunt pastele carbonara, pe care le consumă de cele mai multe ori în oraș.

„Am învățat să le fac. Și nu sunt atât de rele pentru voi! Pun doar un ou, parmezan și puțină apă de la paste. Și am înlocuit șunca de curcan cu bacon adevărat, ca să știți!”, a mai povestit actrița.

×
Subiecte în articol: dieta Jennifer Aniston
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close