Dieta rapidă “7 zile” care îți subtiază întregul corp - Care este miraculosul meniu?

de Andreea Cigolea    |    05 Sep 2020   •   18:01
Dieta rapidă “7 zile” care îți subtiază întregul corp - Care este miraculosul meniu?

Dieta “Șapte zile” te va ajuta să scapi de kilogramele nedorite acumulate în această vară. Dacă ai grijă să urmezi acest meniu o săptămână, vei avea parte de surprize când vine vorba de silueta ta.

Care este miraculosul meniu?

 

De dimineață pe stomacul gol consumați cu un suc obținut dintr-o jumătate de lămâie și 150 ml de apa plată  Cantitatea de apă trebuie respectata, pentru că secretul este ca respectivul suc să fie mai concentrat.

Mic dejun 

Consumați fructe, sub forma de salată din câteva fructe preferate sau două-trei fructe întregi. Nu alegeți, însă, pepene, portocale sau banane și nici fructe uscate. Optați pentru cele intermediare: mere, struguri, mango. 

Prânz

Carne slabă de pui, curcan sau peștele pot fi consumate alături de o salată de crudități sau cu o garnitura de legume gătite la abur. Porția nu trebuie să depășească dimensiunile unui piept de pui de dimensiuni medii. Pentru vegetarieni, se vă înlocui carnea de orice fel cu tofu sau cu ciuperci. 

Gustarea de după amiaza

Mâncați 5-6 alune fară sare sau migdale. Tot acum puteți consuma câteva felii de pepene verde.

Cina

Masa trebuie să fie una lichida: supe, ciorbite de legume și pui, cu carne slabă. Evitați carnea, care se digeră mai greu pe timpul nopții. Daca nu doriți să mâncați supe, consumați iaurturi slabe, simple, fară adaosuri de fructe. O jumătate de ora de mișcare zilnic și 2-2,5 l de apa în fiecare zi vă vor ajuta clar și mai mult să ajungeți la silueta mult dorită. 

Parteneri
x close