Antena 3 Life Dr. Mihaela Bilic: Fructul-desert care topeşte grăsimea. "Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon"

Dr. Mihaela Bilic: Fructul-desert care topeşte grăsimea. "Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon"

de Milena Niță    |    11 Aug 2020   •   16:20
Dr. Mihaela Bilic: Fructul-desert care topeşte grăsimea. "Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon"
Sursa foto: Mihaela Bilic/Instagram

După ce mulţi nutriţionişti au atenţionat cu privire la consumul de fructe, pentru că acestea ar îngrăşa în cantitate mare, există un fruct prietenos cu silueta care "face minuni" când vine vorba de slăbit.

Este vorba de ananas, din care se poate face chiar şi un desert. Combinat cu îngheţată, rezultă un desert răcoritor, aromat şi sărac în calorii, spune medicul Mihaela Bilic.

Ananasul ajută la slăbit

"Există și deserturi prietenoase cu silueta

Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar `topește` proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie - desface lanțurile de aminoacizi  din proteine.

Bilic: Ăsta DA desert echilibrat și de sezon

`Carpaccio de ananas` se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii - ăsta DA desert echilibrat și de sezon", a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Există și deserturi prietenoase cu silueta??? Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit? Din păcate nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte? Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar “topește” proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie- desface lanțurile de aminoacizi din proteine? “Carpaccio de ananas” se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci? O combinație perfectă și la capitolul cantitate și la capitolul gust și la capitolul digestie? Răcoritor,aromat și sărac în calorii- ăsta DA desert echilibrat și de sezon????

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic) on

×
Subiecte în articol: mihaela bilic ananas
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close