Antena 3 CNN Life După 25 de ani de căsnicie, un bărbat mărturisește: ”Soția mea mă sărută doar... Nu mai pot!”

După 25 de ani de căsnicie, un bărbat mărturisește: ”Soția mea mă sărută doar... Nu mai pot!”

După 25 de ani de căsnicie, un bărbat mărturisește: ”Soția mea mă sărută doar... Nu mai pot!”
02 Dec 2019   •   11:12

Un bărbat căsătorit de 25 de ani povestește: ”Am 54 de ani și soția mea are 52. Suntem căsătoriți de 25 de ani iar ea a ajuns să mă sărute doar de ziua mea, de Crăciun și de aniversarea noastră. Nici măcar nu mă ia în brațe, iar dacă mă atinge este din greșeală. 

Mi-a zis că îi este foarte greu să fie iubitoare pentru că provine dintr-o familie rece, dar știu că nu este așa. Părinții ei, chiar dacă sunt într-adevăr mai rezervați, o iubesc foarte mult. 

Lipsa de afecțiune începe să mă facă să mă simt nesigur pe mine. Nu mai pot să vorbesc cu ea despre asta pentru că de fiecare dată când am încercat, a început să mă critice. Touși știu că trebuie să fac ceva, nu mai pot trăi în stilul ăsta.”

Deidree, expertă în relații pentru The Sun este de părere că soția nu are nicio scuză, chiar dacă părinții ei au fost mai reci cu ea. Afecțiunea se poate învăța, mai ales după atâta timp. Când partenerul de viață este distant, este bine ca celălalt să facă primul pas, să înceapă cu o ușoară atingere, apoi o îmbrățișare și într-un final un sărut.

Sursă: The Sun  

×
Subiecte în articol: cuplu relatie barbat
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close