„După o petrecere, Dorin mi-a aplicat două palme zdravene, de mi-au țiuit urechile. A doua oară a fost mult mai grav...”

22 Feb 2018   •   11:11
„După o petrecere, Dorin mi-a aplicat două palme zdravene, de mi-au țiuit urechile. A doua oară a fost mult mai grav...” Foto: Pixabay.com

La petrecerea unei prietene s-a întâlnit cu un prieten de liceu și s-au amuzat de dragul vremurilor trecute. În tot acest timp, iubitul ei, Dorin, o privea atent și nu rata niciun gest.

Mai târziu, a scos-o din grupul de prieteni și i-a cerut să meargă acasă. Însă la doar câteva minute după ce a ieșit din casă, a primit două palme.

„Am coborât cele două etaje în tăcere, iar jos, în holul blocului, mi-a aplicat două palme zdravene, de mi-au țiuit urechile. N-am apucat să reacționez, că, imediat, m-a strâns în brațe și m-a sărutat prelung.

— Iartă-mă, iubito! Când te-am văzut în brațele ăluia, am crezut c-o să mor. Dacă ai ști cât te iubesc! N-aș putea trăi fără tine!

Gestul lui m-a înduioșat și m-a flatat în același timp. Ce plăcut era să fiu adorată! De atunci, m-am străduit să-i menajez sensibilitatea și să nu mă arăt expansivă în societate. Firește că nu l-am invitat la nuntă pe Ionuț. Dar nici n-am avut voie să dansez decât cu mirele și cu câțiva invitați suficient de în vârstă încât să nu existe pericolul să fiu sedusă.

A doua oară când m-a lovit Dorin, a fost mult mai grav, eram deja însărcinată. De data asta, n-am mai fost flatată. În vara aceea, la un an după nuntă, eram în luna a patra și nu mă mai încăpeau hainele, așa că mi-am cumpărat o rochiță vaporoasă, numai bună pentru vremea caniculară. Când o probam, a intrat el în dormitor. (…) Nu m-am dus la serviciu în ziua aceea. Am sunat și am anunțat că sunt bolnavă. De fapt, n-am mințit. Jumate de față mi se umflase, pe brațul stâng aveam o vânătaie mare și mă simțeam vlăguită. M-am băgat în pat și am refuzat să mai vorbesc cu Dorin, în ciuda rugăminților și a sărutărilor lui. A plecat abătut la serviciu, de unde m-a sunat de nouă ori, fără succes”, a povestit tânăra, potrivit romaniazi.net.

În final, a fugit de acasă și a divorțat de Dorin. A înțeles că niciodată un bărbat violent nu se va schimba!

x close