El a murit în tragedia din Colectiv, ea a supraviețuit. Mesajul dureros pe care l-a scris tânăra în ziua când iubitul ei ar fi împlinit 27 de ani: „Să ne revedem cu bine. Ne vom recunoaște, oricât de mult timp va fi trecut”

24 Apr 2017   •   21:55
El a murit în tragedia din Colectiv, ea a supraviețuit. Mesajul dureros pe care l-a scris tânăra în ziua când iubitul ei ar fi împlinit 27 de ani: „Să ne revedem cu bine. Ne vom recunoaște, oricât de mult timp va fi trecut” Foto: Agerpres

El a murit în tragedia din Colectiv, ea a supraviețuit și vrea cu orice preț să-i ducă povestea mai departe. În ziua când Liviu Zaharescu, un fotograf de concerte rock din Brșov, ar fi împlinit 27 de ani, iubita sa, Andrada, a ținut să-i scrie un mesaj emoționant:

"Dragul meu Liviu, astazi imi este dor de tine, ca de obicei. Ti-am trimis in zbor o imbratisare...Dorul meu nu se mai zbate asemeni unei pasari ingradite de ganduri, care greu ii apasa pe aripi. Nu. Dorul meu zboara lin....Te chem in gand in fiecare zi. Adeseori nu-i nevoie sa te chem, pentru ca intalnesc simboluri, care instant ma duc cu gandul la tine. Imi pastrez promisiunea facuta anul trecut, pe vremea acaesata. Atunci ti-am spus ca o sa inlocuiesc fiecare lacrima cu un zambet la fel de frumos ca al tau. Ei bine, cu mare drag iti marturisesc faptul ca astazi zambesc, fara ca lacrimile sa-mi inunde obrajii...Inclin un prim pahar de in in cinstea ta, pentru tot ceea ce ai insemnat si continui sa insemni pentru mine...Prin intermediul tau am avut ocazia sa cunosc persoane care s-au dovedit a fi extrem de importante pentru mine. Inainte sa pleci, ai avut grija sa ma lasi inconjurata de oameni cu sufletre aurite, care mi-au fost alaturi cand simteam ca ma prabusesc in neant. In cinstea lor, a tuturor celor care imi sunt alaturi in fiecare zi, inclin un al doilea pahar de vin. Gratie tie, gratie lor, eu sunt eu. Sa ne revedem cu bine, zic, aici si acum, atunci si acolo. Cu siguranta ne vom recunoaste, oricat de mult timp va fi trecut. Ai gija de tine. Cu drag, Andrada ”, a scris tânăra.

x close