„Eu și partenera mea ne iubim nebunește de șapte ani. Dar într-o zi mi-a spus că se simte atrasă sexual de un alt bărbat. Ce a urmat însă întrece orice imaginație”

13 Ian 2020   •   12:52
„Eu și partenera mea ne iubim nebunește de șapte ani. Dar într-o zi mi-a spus că se simte atrasă sexual de un alt bărbat. Ce a urmat însă întrece orice imaginație” Foto: Pixabay.com

Unde începe și unde se sfârșește dragostea și cât ești de dispus să îi lași liber partenerului? Asta poate se întreabă mulți, dar cineva se pare că a și găsit răspunsul.

„Eu și partenera mea suntem foarte îndrăgostiți de aproape șapte ani. La început, mi-a spus despre un tip pe care l-a cunoscut pentru scurt timp de care se simte foarte atrasă sexual, ceva ce nu a mai experimentat înainte. Nu s-a întâmplat nimic, așa că a rămas o fantezie neexplorată. 

Anul trecut, s-au revăzut din întâmplare și chimia a fost instant electrică. Am avut o discuție sinceră despre dorința ei în legătură cu el, ceea ce în final a dus la o după-amiază în care ea l-a condus în dormitor și a avut, ceea ce ea a descris, cel mai tare orgasm pe care l-a experimentat vreodată. Asta a fost urmată de prânzuri săptămânale de sex în apartamentul meu din Londra. 

La scurt timp, partenera mea și cu mine am decis să locuim împreună, iar iubitul ei a început să ne viziteze de două ori pe săptămână. Provocarea pentru mine a fost să recunosc că acea chimie pe care o avea pentru el nu era o amenințare a iubirii pe care o simțea pentru mine. Nu i-aș fi putut cere să renunțe la o asemenea plăcere (el este cu 20 de ani mai tânăr ca mine și cu 15 mai tânăr ca ea, așa că e o diferență de ce plăcere primește de la fiecare). Am recunoscut că problema este la mine, nu la ea. 

Am interacționat confortabil, iar ei se simt degajați să își arate atracția reciprocă în prezența mea. Mă bucur să-i văd în preludiu sau să aud sex zgomotos din camera de oaspeți, nu neapărat erotism, doar doi oameni care se simt bine.

Nu vrea ca eu să fac la fel, așa că rămân monogam. Deși sincer, deschiși și încrezători, am descoperit formula pentru o relație perfectă model”, a scris bărbatul specialistului de la The Guardian. 

 

 

Parteneri
x close