x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

5 reguli importante ca sa cresti copiii “noi”

de 20 Ian 2017   •   13:18
5 reguli importante ca sa cresti copiii “noi” 132
Vremurile pe care le traim sunt intr-o continua schimbare, iar copiii care se nasc acum sunt diferiti fata de generatiile de dinaintea lor. Regulile “jocului” s-au schimbat, iar vechile metode de educatie cu care noi, parintii de acum, am crescut nu mai se aplica in cazul copiilor “noi”. Regulile vechi ii transforma pe acesti copii, foarte sensibili de altfel, in copii speriati, confuzi, nesiguri si chiar depresivi. De aceea este foarte important pentru parintii vremurilor de azi sa rupa aceste legaturi vechi, sa fie deschisi, iubitori si intelegatori cu copiii lor. 

Iata 5 reguli importante ca sa cresti copiii “noi”. 
 • Asculta-i!
 • Copiii sunt foarte apropiati Divinitatii si mai pastreaza inca amintirea a ceea ce au de facut pe pamant. Trebuie sa ne amintim ca acesti copii sunt egalii nostri si ca putem invata de la ei in egala masura in care ei invata de la noi.

  Ca adulti ne-am desensibilizat, fie din cauza educatiei primite, fie din cauza societatii in valtoarea careia am trait. Ne-am departat de natura, nu mai stim sa o auzim, nu mai stim sa ascultam. Dar copiii nostri vin cu misiunea de a ne trezi. Ascensiunea noastra depinde de reconectarea cu Mama Natura.

  Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

   

   

  sati