x close

9 adevaruri pe care oamenii sanatosi le cunosc

26 Noi 2014   •   12:06
9 adevaruri pe care oamenii sanatosi le cunosc
Oamenii sunt din ce in e mai interesati de sanatate si, prin urmare, cauta formula prin care sa obtina ceea ce doresc. Insa, pe masura ce afla tot mai multe informatii, unele dintre ele parand contradictorii, realizeaza ca nu exista o definitie traditionala a unui stil de viata sanatos. Nu este vorba strict despre vegetarism, veganism, mediteranean etc. Un stil de viata sanatos poate cuprinde toate acele formule si inca ceva pe deasupra. Insa atunci cum sa stii ca te afli pe drumul cel bun? Iata 9 dintre caracteristicile oamenilor sanatosi, conform mindbodygreen.com.

1. Vor sa fie activi inclusiv la 90 de ani In acest moment speranta de viata este de 70 de ani si se fla in crestere. Insa ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care corpul tau functioneaza la acea varsta. Poate ca iti doresti sa te poti plimba, alerga, juca pana in ultima clipa a vietii tale. Iar pentru a obtine asta fa alegerile potrivite care sa te ajute sa-ti atingi scopul pe termen lung.

2. Nu contabilizeaza fiecare calorie Cine vrea sa contabilizeze fiecare calorie si apoi sa se ingrijoreze in legatura cu ea? Vorbeste despre bucuria pe care o simti atunci cand mananci. Asa cum se stie caloriile nu sunt toate la fel, iar un simplu calcul s-ar putea dovedi gresit si, mai ales, obsesiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati