x close

Ce le place femeilor? 6 adevăruri descoperite în studii

05 Apr 2015   •   17:18
Ce le place femeilor? 6 adevăruri descoperite în studii

Ce le place femeilor în materie de bărbaţi? Este întrebarea care îi obsedează pe bărbaţi începând cu 13-14 ani. Imediat ce descoperă femeile, bărbaţilor le este greu greu să găseacă răspuns la întrebarea care îi macină: Ce le place femeilor. Nici măcar revistele pentru femei nu ajută prea mult, acestea scriu despre ce cred femeile că ar dori. Însă, ştiinţa îi poate ajuta pe bărbaţi să descopere ce le place femeilor. Iată o listă care încearcă să acopere acest subiect:

1. Bărbaţii care nu zâmbesc Într-un studiu realizat de Universitatea British Columbia se arată că femeile nu sunt atrase de bărbaţii zâmbitori. Oamenii de ştiinţă nu au totuşi un răspuns clar pentru acest comportament, despre care consideră că are legături cu descendenţa oamenilor din maimuţe. Printre primate, zâmbetul este de fapt o grimasă care exprimă teamă şi supunere. Cine atrage atenţia femeilor? Bărbaţii tăcuţi şi mândri care debordează forţă.

2: Bărbaţii cu aspect obişnuit În vreme ce evoluţia le face pe femei să arate din ce în ce mai bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre atractivitatea bărbaţilor. Un studiu realizat de către Universitatea din Texas a scos la iveală faptul că, în lumea animală, femelele evită masculii prea atrăgători. O posibilă explicaţie este legată de faptul că nu vor să se împerecheze cu masculii care au şanse foarte mari să atragă prădătorii. În cazul femeilor, vor ca toţii ochii să se oprească asupra lor când merg la o petrecere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati