Antena 3 Life Familie Ce nu ştiai despre orgasmul la bărbaţi, pas cu pas

Ce nu ştiai despre orgasmul la bărbaţi, pas cu pas

10 Feb 2013   •   17:05
Ce nu ştiai despre orgasmul la bărbaţi, pas cu pas

  Orgasmul la bărbaţi este obţinut printr-un număr de paşi care implică un număr de organe, hormoni, vase de sânge şi o reţea de nervi împreună. Orgasmul la bărbaţi are ca finalitate ejacularea prin contracţia puternică a unor muşchi.

„Combustibilul” acestui proces care conduce la orgasmul la bărbaţi este testosteronul, un hormon produs în mod obişnuit de testicole. De asemenea, testicolele produc milioane de spermatozoizi care se maturizează şi apoi se amestecă cu alte fluide de culoare albă bogate în proteine. Aceste fluide hrănesc şi sprijină spermatozoizii astfel încât aceştia să poată supravieţui, pentru o perioadă limitată de timp, după ejaculare. Amestecul dintre fluide şi spermatozoizi, cunoscut sub numele de lichid seminal, este cel care se deplasează prin uretră şi este eliminat prin penis în timpul orgasmului la bărbaţi.

Testosteronul din corpul bărbaţilor, alături de factorii psihologici determină intensitatea dorinţei bărbatului de a face sex.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close