x close

Cum să cureţi şi să îţi organizezi eficient frigiderul şi congelatorul

23 Oct 2012   •   16:23
Cum să cureţi şi să îţi organizezi eficient frigiderul şi congelatorul
 
Una dintre etapele curateniei la domiciliul este curatarea frigiderului si a congelatorului. Iata cateva sfaturi care iti pot fi de folos data viitoare cand mai faci curatenie la domiciliu. In plus, vei afla si cateva trucuri pe care le poti folosi pentru pastrarea pentru mai mult timp a alimentelor.

 

Inainte de a incepe curatarea si organizarea lucrurilor in frigider si congelator, arunca tot ce este de aruncat. Alimente expirate, alimente pe care nu le mai recunosti si nu mai stii cand au fost puse in congelator. In plus, arunca tot ce stii sigur ca nu vei mai manca. N-are sens sa tii locul ocupat.

Scoate rafturile si sertarele si curata-le separat. Este indicat sa folosesti substante care nu contin chimicale periculoase. Usa frigiderului/congelatorului se inchide etans, iar respectivele substante pot emana vapori care sa contamineze alimentele.

Un lucru important atunci cand asezi alimentele in frigider este sa pui la nivelul ochilor lucrurile expira cel mai repede. In acest fel, de cate ori deschizi frigiderul, le vei avea in fata si nu vei uita de ele. De exemplu, cel mai bine este ca pe sertarele de la nivelul ochilor sa fie puse fructele si legumele, pentru ca acestea se vestejesc cel mai repede.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati