x close

Cum sa te pregatesti de interviul pentru job

10 Oct 2012   •   19:37
 Cum sa te pregatesti de interviul pentru job
Pregatirea inainte de interviul pentru job este determinanta daca vrei sa obtii postul visat. Si atunci trebuie sa faci un plan pentru succes, ca sa nu planifici esecul. Regula se aplica in orice domeniu, mai ales cand vorbim despre interviul pentru un job.

 

Spre exemplu, odata ce s-a terminat sedinta tehnica dinaintea unui joc, sportivii urmeaza anumiti pasi – practici sau superstitiosi – si astfel se pregatesc pentru a intra in competitie. Chiar si muzicientii sau vorbitorii in public urmeaza anumite rutine inainte de a pasi pe scena.

 

Lucrurile ar trebui sa stea la fel si in cazul tau: pregateste o anumita rutina, fizica sau psihica care sa-ti aduca beneficii. Aceste ritualuri pot face diferenta de multe ori cand trebuie sa dai tot ceea ce este mai bun din tine. Tocmai de aceea aplicarea lor este cruciala inainte de a merge la un interviu pentru job.  

Dezvoltarea unor ritualuri pre-interviu te pot ajuta sa scapi de griji si sa ajungi la interviu relaxat si pregatit pentru confruntarea finala. Se presupune ca deja te-ai pregatit sa raspunzi la anumite intrebari care crezi ca-ti vor fi puse, si ca ai aflat tot ce se putea despre compania pentru care iti doresti sa lucrezi.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro.
 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati