x close

Decoraţiuni de Crăciun: Cum să împodobeşti cu bun gust sufrageria şi masa de Sărbători

23 Dec 2014   •   19:14
Decoraţiuni de Crăciun: Cum să împodobeşti cu bun gust sufrageria şi masa de Sărbători
 

Craciunul e aproape si cu totii am intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. Desi pare ca mai este pana la Craciun, timpul trece repede, si vine vremea si pentru decoratiunile de Craciun. Cum trebuie sa aranjati casa si masa de Craciun astfel incat sa nu fie nici prea incarcate, nici prea “sarace”? Iata cateva sfaturi oferite de experti in amenajari interioare.

 

Decoratiuni de Craciun: Inainte de toate, stabileste o culoare

Incearca sa nu-ti impodobesti sufrageria cu toate culorile posibile. Stabileste-ti o singura nuanta, maximum doua pentru decoratiuni. Poti aseza pe rafturile bibliotetii lumanari parfumate in culorile alese, crengute de brad, clopotei sau alte aranjamente de Craciun.

O floare precum Craciunita (Poisenttia sau Steaua Craciunului) aduce intotdeauna un aer de sarbatoare in casa. Daca aveti cutii de carton le puteti impacheta in hartie colorata astfel incat sa arate ca niste cadouri si le puteti pune peste tot prin casa.

Desigur bradul de Craciun intregeste peisajul. Daca tot ati stabilit o culoare (maximum doua) de baza, ideal ar fi ca si bradul sa aiba exact acelasi “tratament”. Nu-l incarcati cu zeci de globulete si beteala din toti anii anteriori. Selectati-le doar pe cele care se potrivesc cromatic.

De asemenea, nu va sfiiti sa schimbati perdelele, draperiile si chiar pernele de la canapea cu unele de sarbatoare. Desigur, trebuie sa fie in acelasi ton cu nuanta aleasa de la bun inceput pentru Craciunul din acest an.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO
 

 

 

Parteneri
Parteneri
sati