x close

Exista miracole de Anul Nou

31 Dec 2013   •   18:05
Exista miracole de Anul Nou
 

 

“Accepta acele lucruri cu care destinul te loveste pe neasteptate si iubeste acei oameni cu care soarta te uneste, dar iubeste-i din toata inima ta.” – Aurelius

 

Stateam in biserica, pe un rand din spate, tinandu-mi in  brate baietelul de 7 luni si, foarte entuziasta, asistam la slujba de Anul Nou. Eram una dintre persoanele curajoase care s-au aventurat pe viscol si troiene de zapada ca sa ajunga pe 1 ianuarie la biserica si sa se roage pentru binele familiei sale si al copilului sau pentru anul care venea. Nu as fi ratat un asemenea moment pentru nimic in lume. Era primul meu An Nou ca mama si in mine se amestecau trairi de femeie, trairi de mama si savuram fiecare clipa de recunostinta pe care o simteam in fata miracolului maternitatii.

In mijlocul slujbei, la un moment dat am observat o familie. O mama si un tata, la distanta mare unul de celalalt, cu doi fii intre ei, cam de 4-5 anisori. Parintii nu isi vorbeau, erau reci unul cu celalalt si aproape toata bucuria de pe chipul copiilor se topea cand dadeau cu ochii de ei. Stiam prea putine despre acei oameni, ii stiam din vedere din cartier si auzisem ca sunt in divort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati