x close

Mesaje de 8 martie. 30 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

05 Mar 2019   •   09:50
Mesaje de 8 martie. 30 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie.  Ziua Internationala a Femeii (denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual la data de 8 martie pentru a comemora atat realizarile sociale, politicile si conditiile economice ale femeilor, cat si discriminarea si violenta care isi fac inca simtita prezenta in multe parti ale lumii. Ziua Internationala a Femeii a fost adoptata in 1977, printr-o rezolutie a Adunarii Generale a ONU.[1] ONU a sarbatorit pentru prima data Ziua internationala a femeii pe 8 martie, in 1975 — Anul international al femeii.

Mesaje de 8 martie.  Iata 20 de urari de Ziua Femeii, pe care le poti trimite rapid, prin SMS, Facebook sau mail. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine din lista de mai jos. 

Aici ai 25 de mesaje si urari de Ziua Mamei! 

Mesaje de 8 martie 

Un gand marunt fata de iubirea imensa pe care ti-o port. La mulţi ani, viata mea! 

***

Fie ca ziua de 8 martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea! 

***

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc! 

***

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie!

***

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… Si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc! La multi ani de 8 martie! 

***

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara… La multi ani de 8 martie! 

***

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit! 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Parteneri
Parteneri
sati