x close

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 05 – 11 decembrie 2016

06 Dec 2016   •   14:58
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 05 – 11 decembrie 2016
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu. Iata mesajele pentru saptamana 5 – 11 decembrie 2016.

Berbec – Flying

Rezultatele activitatii tale incep sa apara, si o noua perspectiva devine disponibila pentru tine. Toate conditiile se aliniaza cu scopul tau cel mai inalt si lucrurile la care te-ai gandit pana acum incep sa capete contur. Nu uita sa pastrezi in echilibru balanta dintre serviciu si viata personala, caci in lipsa acesteia energia ta poate scadea. Chiar si cateva minute pe zi, petrecute intr-un mod cat mai placut si semnificativ pentru tine, iti creste moralul, buna dispozitie si motivatia, deschizandu-ti usa catre accesarea energiilor creativitatii si inspiratiei.

Taur – Home

Descoperi noi valente pentru siguranta, apartenenta si toate acele sentimente ce deriva din a fi cu adevarat “acasa”. Simte-te bine in pielea ta si traieste-ti viata confortabil, indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau. E timpul sa te uiti la oamenii care au aceleasi idei si gusturi ca si tine sau catre o persoana, care te face sa te simti special si mai ales ca ai ajuns acasa. Acasa inseamna iubire, iar iubirea  este peste tot in jurul tau.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati