x close

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 21 – 27 noiembrie 2016

22 Noi 2016   •   14:00
Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 21 – 27 noiembrie 2016
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Iata mesajele pentru saptamana 21 – 27 noiembrie 2016

Berbec – The Altar Priestess

In aceasta saptamana, cel mai bine ar fi sa-ti mutia atentia catre tot ce e sacru si sa restabilesti legatura cu Divinitatea. Fiecare respiratie a ta este sacra si fiecare actiune pe care o intreprinzi e importanta, pentru ceea ce creeaza in realitatea ta. E posibil sa nu fii deplin constient de influenta ta, dar daca faci ca fiecare miscare a ta sa conteze, alegi cu intelepciune si iti binecuvantezi relatiile cu acceptare si iertare, miracolele pot aparea. Privind lumea din acest spatiu notiunea de greseala dispare, caci totul este perfect, exact asa cum este.

Taur – The Sun Dancers

Mirajul trecutului sau al viitorului pare sa te incite, insa ar fi de dorit sa te opresti, caci risti sa pierzi toata frumusetea momentului prezent. Lasa deoparte grijile legate de cum va fi sau cum ar putea sa fie ziua de maine si bucura-te de ce ai acum. Vei gasi toate raspunsurile si solutiile pe care le cauti, dar mai intai distreaza-te, joaca-te, petrece timp facand ce-ti place.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati