x close

Secretul succesului in casnicie

31 Dec 2012   •   20:10
 Secretul succesului in casnicie
O casnicie isi are rostul ei in viata unui om daca iti imbogateste cu ceva existenta, daca asocierea ta emotionala si rationala cu o alta persoana si cu visele ei, planurile ei, ranile ei, felul ei de a fi, una peste alta te face sa fii mai castigat decat inainte de a face pasul. Altfel… la ce bun deranjul? Doar ca sa traiesti singuratate in doi? Sau sa te enervezi ca partenerul e prea diferit de tine sau nu te intelege si nu te sustine?

 

Specialisti din toate domeniile ne-au facut liste intregi cu privire la tactici in legatura cu secretul unei casnicii fericite. Sa facem asa sau pe dincolo, sa procedam astfel, sa retinem sa aplicam si cutare sfat. Uneori devine obositor, mai ales ca viata ne-o cam ia inainte si cand vine conflictul sau vijelia din cuplu, din varii motive, obiective sau subiective, inerente unui trai in comun ani de zile, numai de sfaturile din carti nu iti mai amintesti.

Insa, totusi, un secret trebuie sa existe, care sa fie crucial in a ajunge sa ai ani frumosi in cuplu, in care sa te bucuri unul de celalalt si impreuna sa infruntati provocarile vietii si sa traiti experiente care sa va inalte sufleteste pe amandoi.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.
 

Parteneri
Parteneri
sati