x close

Top 8 subiecte controversate de parenting din 2012

28 Dec 2012   •   12:08
 Top 8 subiecte controversate de parenting din 2012
Anul 2012 este la final, prilej pentru multa lume sa traga linie si sa faca bilanturi. Iata un top al celor mai controversate stiri de parenting din anul 2012.

 

 

1. Parinte american vs. Parinte francez Scriitoarea Pamela Druckerman a lansat in 2012 cartea “Bringing up Bébé”, in care compara stilurile de parenting american si francez. Potrivit americancei, care s-a stabilit la Paris cu putin timp inainte de a ramane insarcinata, copiii americani sunt rasfatati, au tulburari alimentare si tulburari de somn. In schimb, in Franta, copiii sunt zgomotosi si curiosi, insa sunt civilizati, iar parintii nu se simt vinovati de comportamentul copiilor.

 

 

2. Barbie fara par
Doua femei au pornit pe Facebook o campanie care cerea celebrei companii Mattel sa produca o papusa Barbie fara par, pentru fetitele care sufera de cancer si care, din cauza, tratamentului, isi pierd bodoaba capilara. Peste 150.000 de oameni au semnat petitia, iar Mattel a anuntat ca va dona papusi Barbie fara par spitalelor care au grija de fetitele bolnave de cancer din Statele Unite si Canada.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati