Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Felix Rache: Udrea şi-a luat avocat un procuror, până acum a avut un preşedinte

Felix Rache: Udrea şi-a luat avocat un procuror, până acum a avut un preşedinte

Felix Rache: Udrea şi-a luat avocat un procuror, până acum a avut un preşedinte
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Feb 2015   •   21:47

Felix Rache, prezentatorul emisiunii Deziulizia optică de la Antena 3, a comentat cu umor faptul că Elena Udrea şi-a luat avocat un procuror, făcând o paralelă cu faptul că deputata a fost protejată până de curând de Traian Băsescu.

 
"Am văzut că Elena Udrea şi-a luat avocat un procuror, însă Elena Udrea până acum a avut avocat un preşedinte. Poate că domnul Traian Băsescu nu a mai vrut să pledeze la televizor pentru doamna Elena Udrea", a comentat cu ironie, Felix Rache, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Elena Udrea şi-a angajat avocat un fost procuror. În trecut, Alexandru Chiciu a fost şef la secţia din fostul PNA care o anchetează acum pe fosta şefă a PMP. Astfel, deputata are parte de un apărător foarte competent. 

Ziua de luni este una capitală pentru Elena Udrea. Parlamentul se va pronunţa pe măcar una dintre cele trei cereri de arestare preventivă ale deputatei. Luni seara, la ora 18, deputaţii se adună să voteze dacă Udrea poate fi aresată. 

Comisia Juridică de la Camera Deputaţilor va lucra în regim de urgenţă duminică, pentru a da un aviz în cazul cererilor DNA privind urmărirea penală şi arestarea Elenei Udrea. 
 
În plen, prima cerere de arestare va intra luni, la ora 18.00. Dacă această primă cerere va fi aprobată, atunci Elena Udrea ar putea fi adusă cu cătuşe în Parlament pentru celelalte solicitări rămase. Pe numele Elenei Udrea există în total 3 cereri ale DNA pentru arestare, în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Subiectiv avocat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close