x close

„I-am fost necredincios soției mele, dar noaptea trecută am întrecut orice măsură. Am făcut dragoste nebună cu o femeie. Dar nu este oricine”

18 Feb 2020   •   00:42
„I-am fost necredincios soției mele, dar noaptea trecută am întrecut orice măsură. Am făcut dragoste nebună cu o femeie. Dar nu este oricine” Foto: Pixabay.com

Odată pasul greșit făcut nu te mai poți abține. De asta s-a convins și un bărbat care și-a înșelat partenera de viață, însă recent a întrecut orie măsură.

„Îmi iubesc soția și copiii, dar nu mă pot opri din a fi infidel. Sunt căsătorit de 13 ani și soția mea este minunată, dar viața noastră sexuală mereu a fost mereu obtuză pentru că este timidă.

Când facem dragoste, este mereu în poziția clasică și sub pătură.

Cel mai mult i-am văzut corpul atunci când s-au născut copiii noștri. Am 38 de ani și sunt instalator. Soția mea are 36 și este mamă cu normă întreagă. 

Am început să o înșel acum câțiva ani, când am ieșit cu un prieten într-un club de noapte și era pe cale să mă îmbăt, când o tipă a venit la mine. A început să se miște în jurul meu, după dans și am ieșit afară și am făcut sex.

Am trecut peste asta, dar a fost începutul pentru mine în a face sex cu străine. Am înșelat-o de mai mult de 20 de ori, mereu noaptea.

Am dus lucrurile la un alt nivel ieri, când vecina a bătut la ușă să vadă dacă sunt liber și o pot ajuta cu o țeavă spartă. 

Are 29 de ani și este singură, iar ea și soția mea sunt prietene. M-am dus să rezolv problema și mi-a oferit un pahar mare de whisky ca să-mi mulțumească. O băutură a condus către alta, apoi către alta și tot așa. Brusc, amândoi flirtam unul cu altul și am făcut sex în dormitor. 

A fost mult prea aproape de casă, dacă îi spune soției mele? Sunt degustat de modul cum m-am comportat. Cred că sunt cumplit când beau. Ar trebui să-i spun sau să renunț la băutură, să păstrez tăcerea despre asta și să devin soțul pe care și-l dorește”, a întrebat-o bărbatul pe specialista de la The Sun.

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati