x close

I s-au mai dat doar trei ore de trăit, astăzi George are trei locuri de muncă: „N-aș fi trăit atâtea lucruri frumoase pe care le trăiesc acum”

20 Ian 2020   •   11:01
I s-au mai dat doar trei ore de trăit, astăzi George are trei locuri de muncă: „N-aș fi trăit atâtea lucruri frumoase pe care le trăiesc acum” Foto: Facebook/George Balta

Un accident pe terenul de rugby l-a trimis direct în sala de operație, unde medicii i-au mai dar doar trei ore de trăit. A urmat o luptă pe viață și pe moarte din care se pare că a ieșit învingător.

Accidentul l-a suferit în timpul unui meci, în urmă cu 14 ani, când a fost lovit în ceafă, primind o lovitură de 500-600 de kg. 

”Mai erau vreo 10 minute din meci și, într-o grămadă ordonată, m-a prins puțin nepregătit. Am primit o lovitură în ceafă, bărbia mi-a fost înfiptă în piept, am auzit o trosnitură și am căzut pe spate. Am încercat să mă ridic, dar am simțit un curent electric cum pleacă de la gât până-n glezne. Nu mai aveam niciun fel de control asupra mea.” își amintește George Baltă, potrivit dcnews.ro.

După ce a fost transportat la spital, își amintește că ”medicii mi-au dat diagnosticul crunt: coloană vertebrală cervicală fracturată și trei ore de trăit”. 

Acum spune că este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla vreodată și chiar că a avut norocul să i se întâmple acest accident.  ”N-aș fi trăit atâtea lucruri frumoase pe care le trăiesc acum, n-aș fi prețuit atâtea lucruri pe care le prețuiesc acum.” explică el. 

Astăzi, George Baltă are trei joburi. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati