Antena 3 CNN Life Încălţăminte bărbaţi, care sunt avantajele unor piese de calitate?

Încălţăminte bărbaţi, care sunt avantajele unor piese de calitate?

Selectarea articolelor de încălţăminte poate fi o adevărată provocare,  chiar și  pentru cei mai atenţi dintre domni. Selectarea pantofilor potriviți pentru bărbați – câteva trips and tricks. La ce trebuie să fii atent, de la materiale, până la design.

Încălţăminte bărbaţi, care sunt avantajele unor piese de calitate?
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2020   •   14:20

Ştim, încălţămintea trebuie să se potrivească perfect și să aducă starea de confort mult apreciată. Trebuie să fie adecvată activităţilor, şi bineînțeles trebuie să fie în trend. Pentru că de calitatea acestor piese depind starea de bine şi dispoziția pozitivă, ne-am gândit să discutăm despre ce înseamnă încălţăminte de calitate şi despre avantajele ei.

Ce înseamnă încălţăminte de calitate pentru bărbaţi?

Trebuie să recunoaştem că toţi ne simţim excepţional când încălţămintea selectată se potriveşte perfect. Ne permite să fim veseli și optimiști, chiar şi când stăm mult timp în picioare. Nu ne produce disconfort, indiferent de modul în care îi purtăm. Încălţămintea de calitate se întreţine uşor şi nu îşi pierde aspectul impecabil. Poate fi exploatată intens fără a arăta semne de uzură şi se curăță uşor.

Ce e drept, numeroase branduri consacrate, investesc continuu în dezvoltarea de tehnologii noi şi pun pe primele locuri starea de sănătate a picioarelor şi starea de confort. Nu înseamnă că aceste branduri fac rabat când vine vorba de aspect estetic. Deci încălţămintea de calitate este şi confortabilă,  frumoasă şi versatilă!

Dacă vorbim de pantofi sport putem aprecia că sunt de calitate dacă permit ventilarea eficientă a picioarelor, susțin bine gleznele în timpul efortului, au tălpi flexibile ce permit realizarea activităților dinamice în cele mai bune condiții, şi de ce nu, au tălpi gândite să asigure starea de bine.

Când vorbim de pantofi de iarnă, bocanci, botine sau ghete trebuie să luăm în calcul tipul tălpii. Ştim că toamna şi iarna cantităţile de precipitaţii sunt mari, deci carosabilul este în general umed, şi uneori, chiar acoperit de noroi sau zăpadă. Selectarea pieselor  de încălţăminte bărbaţi trebuie să fie o sarcină luată în serios. Piesele achiziționate, pe lângă stratul generos de material izolant, călduros trebuie să mai aibă şi tălpi stabile, antiderapante. Aşa sunt minimizate riscurile de accidentare. 

Dacă ne gândim la espadrile, loafers, tenişi şi sandale, încălţăminte specifică sezonului cald, trebuie menţionat ca materialele şi modul de ventilare a picioarelor sunt două constante esenţiale. Materialele trebuie să fie naturale şi să permită aerisirea corectă a picioarelor, astfel sunt minimizate riscurile de dezvoltare a mirosului neplăcut şi a ciupercilor.

Care sunt avantajele încălţămintei de calitate

Beneficiile achiziţionării unor articole de calitate sunt numeroase. Primul dintre acestea ține de starea de confort. Cu siguranţă tehnologiile inovatoare folosite de producători sunt surse de bunăstare personală. Un alt fapt ce nu poate fi ignorat este legat de uzură. Materialele de bună calitate sunt durabile şi asigură purtarea îndelungată, deci încălţămintea bărbătească de calitate poate fi considerată o investiţie inteligentă în confort.

Aspectul impecabil este un alt detaliu pe care îl vei aprecia. Fie că vorbim de ghete, cizme, botine, pantofi, adidaşi ori sandale, calitatea se vede. Încălţămintea de calitate se întreţine uşor şi se păstrează ca nouă pentru mai mult timp.

Versatilitatea este un alt aspect pe care îl vei aprecia. Cumpărând încălţăminte excepțională de la parteneri de încredere te vei bucura de modele ușor de abordat la o varietate mare de ținute pe care le îndrăgeşti. Nu face rabat când vine vorba de calitate! Aceasta este cea mai importantă constantă de care trebuie să ții seamă. 

Poţi achiziţiona încălţăminte de calitate din magazinele CCC. Descoperi o varietate mare de încălţăminte pentru bărbaţi, creată pentru a face față celor mai exigente preferinţe. Ai acces la brandurile preferate, la încălţăminte elegantă, casual şi sport. Te poți bucura de mărcile pe care le îndrăgeşti cumpărând simplu din magazinele fizice, dar și online. Bucură-te de ofertele periodice și cumpără încălțăminte de calitate.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close