„Iubitul meu vrea să am relații amoroase cu alți bărbați. Este foarte ciudat”

23 Apr 2018   •   12:46
„Iubitul meu vrea să am relații amoroase cu alți bărbați. Este foarte ciudat”

O femeie cere sfatul publicației The Guardian cu privire la o problemă mai rar întâlnită: „Partenerul meu de șapte ani ar vrea să întrețin relații sexuale cu alți bărbati și ar dori, de asemenea, ca ocazional să se implice. El pare să creadă că acest lucru este ceva ce eu îmi doresc, chiar dacă nu am sugerat niciodată așa ceva. Mi-a spus că atâta vreme cât mă întorc la el și nu îl părăsesc niciodată, pot să fac orice. Sincer, mi se pare foarte ciudat și sunt confuză.” 

Pamela Stephenson Connolly, un psihoterapeut american care se specializează în tratarea tulburărilor sexuale, este de părere că exista mai multe motive posibile pentru solicitările partenerului. De exemplu, s-ar putea ca acesta să simtă că viața lor sexuală impreună are nevoie de ceva nou și excitant, dar nu știe cum să implementeze acest lucru. De asemnea, se poate că el să fi ajuns la un punct din viață să unde simte că are nevoie să își exploreze propria sexualitate. Cu toate acestea, având în vedere teama sa exprimată de abandon, este de asemenea posibil ca el să se confrunte cu o problemă legată de încredere în sine și cu privire la propria capacitate de te mulțumi în relație.  

Conform expertei, în această situație cel mai bine este să îi comunici nelămuririle tale și să îl întrebi într-un mod delicat de ce face aceste propuneri. Nu este neobișnuit că o persoană să fie încantată la gândul partenerului de a fi activ sexual cu altcineva; de fapt, acest gând poate reflecta dorința de a reaprinde o pasiune și o atracție uitată, care poate fi adusă de o experiență amoroasă cu un alt partener.   

Sursă: The Guardian 

x close