x close

La început iubitul meu nu se mai sătura. Făceam dragoste chiar și de două-trei ori pe zi, dar acum totul s-a redus la o dată pe săptămână. Sunt zile însă când mă pune să-i fac ceva cu totul neașteptat în pat. Nu mi se pare deloc corect față de mine

09 Dec 2019   •   00:03
La început iubitul meu nu se mai sătura. Făceam dragoste chiar și de două-trei ori pe zi, dar acum totul s-a redus la o dată pe săptămână. Sunt zile însă când mă pune să-i fac ceva cu totul neașteptat în pat. Nu mi se pare deloc corect față de mine Foto: Pixabay.com

Uneori, scânteia din cuplu dispare și intervine rutina. Ce se întâmplă însă dacă acest lucru se petrece după doar un an de relație. 

O tânără trăiește marea sa dezămăgire alături de iubitul său și nu știe ce să facă în continuare.

„Interesul pentru sex al iubitului meu este mult mai scăzut decât al meu și speră să fiu ok cu asta. Am 32 de ani, el are 33 i suntem împreună de un an. La început, nu se mai sătura de mine. O făceam chiar și de două-trei ori pe zi. Dar acum, sunt norocoasă dacă se întâmplă o dată pe săptămână. 

Preferă masturbarea în locul sexului. De asemenea, îi place să îl satisfac, dar el nu face niciodată asta pentru mine. 

Am încercat să nu fiu presantă și să-mi controlez pofta de sex, dar el nu se oprește din a face ceea ce îl bucură. Când facem sex, trebuie să-i vorbesc”, a povestit femeia, specialistului de la The Sun.

Acesta crede că partenerul tinerei se uită prea mult la filme porno. 

 


 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati