Antena 3 CNN Life Le-a servit prietenilor săi cel mai dezgustător fel de mancare! Când au aflat ce au avut în farfurie li s-a făcut rău! Motivul "bucătarului" este însă și mai șocant

Le-a servit prietenilor săi cel mai dezgustător fel de mancare! Când au aflat ce au avut în farfurie li s-a făcut rău! Motivul "bucătarului" este însă și mai șocant

Le-a servit prietenilor săi cel mai dezgustător fel de mancare! Când au aflat ce au avut în farfurie li s-a făcut rău! Motivul "bucătarului" este însă și mai șocant
Sursa foto: sursa foto: ciao.ro
13 Iun 2018   •   16:49

Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a marturisit totul prin intermediul unei postari.

Odata ce prietenii s-au adunat la el acasa, acesta a inceput sa le serveasca produse de patiserie si in general prajituri. Le-a adus si o sticla de gin, limonada si i-a invitat sa se pregateasca pentru felul principal, scrie ciao.ro.

La momentul culminan, acesta le-a servit tuturor tacos, insa carnea pe care a folosit-o in reteta nu era de origine animala, asa cum se astepta toata lumea.

Barbatul isi folosise bucati din piciorul care ii fusese amputat cu cateva saptamani inainte.

Acesta suferise un accident rutier, iar medicul l-a anuntat ca isi va pierde piciorul, ranile fiind mult prea grave pentru a putea sa ii salveze membrul.

Auzind aceasta veste teribila, l-a intrebat pe medic daca isi poate pastra piciorul, odata ce ii va fi amputat. Desi a ramas perplex la aceasta curiozitate, cadrul medical a fost de acord cu propunerea barbatului.

Pranzul pe care barbatul de 38 de ani l-a organizat, doar din simpla curiozitate ca voia sa vada ce gust are carnea de om, s-ar fi petrecut pe data de 10 iulie 2016.

Apropiatii sai nu au avut nicio clipa habar ce mananca, odata ce au gustat din preparatul odios.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close