Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, sfat de întreţinere a sănătăţii: ”Este bun și pentru slăbit”

Lidia Fecioru, sfat de întreţinere a sănătăţii: ”Este bun și pentru slăbit”

Lidia Fecioru a oferit ”Leacul zilei” la Adevăruri Ascunse. De data aceasta aflăm cum să rămânem tineri și sănătoși cât mai mult timp.

Lidia Fecioru, sfat de întreţinere a sănătăţii: ”Este bun și pentru slăbit”
de Andreea Cigolea    |    28 Apr 2021   •   09:42

Totul stă într-un orez cristalizat care se prepară foarte ușor. Este un remediu interesant la care putem apela pentru a ne curăța intestinele din când în când.

Orezul, bun pentru detoxifiere și pentru slăbit

”O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute.

Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a povestit Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru orez
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close