Antena 3 CNN Horoscop Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Facem asta 5 minute înainte să ieșim din casă. Ne ajută să ne calmăm”

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Facem asta 5 minute înainte să ieșim din casă. Ne ajută să ne calmăm”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, ce putem face la începutul zilei pentru reglarea tensiunii arteriale.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Facem asta 5 minute înainte să ieșim din casă. Ne ajută să ne calmăm”
de Andreea Cigolea    |    31 Oct 2020   •   20:09

Lidia Fecioru a explicat ce putem face în fiecare zi, de dimineață, ca să ne reglăm tensiunea arterială și să scăpăm și de atacurile de panică sau de anxietate.

Strângerea pumnilor ne calmează

”Exerciții pentru reglarea tensiunii arteriale și funcționarea bună cardiacă. Strângem din pumni, dimineața și seara, 35-40 de secunde. Nu facem cu amândoi pumnii o dată. Bărbații trebuie să înceapă exercițiul cu mâna stângă, femeile cu mâna dreaptă. Fac 20 de strângeri de pumn și apoi cu cealaltă mână. Și tot așa vreo 4-5 minute. Dimineața înainte de a ne porni la treburi. Mai ales pentru cei cu o tensiune oscilantă și care au palpitații pe fond emoțional, nervos.

Sunt oameni care au emoții numai pentru că începe ziua și au aceste disfuncții. De obicei când avem emoții ne strângem pumnii, la fel și când donăm sânge. Așa își revine funcționalitatea cordului. În timpul acesta încercăm și să respiram lent. Ne putem regla pulsul din respirație. Și pentru cei care fac atac de panică la fel: respirație ușoară și adâncă. Acesta este un sfat al medicului” a spus Lidia Fecioru la ”Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: leacul zilei Lidia Fecioru
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close