Antena 3 CNN Life Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Ceaiul simplu pentru sănătatea ficatului și a pancreasului

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Ceaiul simplu pentru sănătatea ficatului și a pancreasului

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre ceaiul simplu care poate ajuta foarte mult ficatul, fierea și pancreasul.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Ceaiul simplu pentru sănătatea ficatului și a pancreasului
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2020   •   20:45

Nu cred că este un leac, ci un sfat. Leacul este în interiorul nostru și trebuie să gândim normal. Trebuie să ne bucurăm atunci când avem lucrurile astea.

Cineva și-a rupt un picior, dar nu se bucura când mergea. Dar după ce începe să meargă din nou se bucură. Deci, trebuie să ne bucurăm atunci când avem: sănătate, viață, de toate.

Și ca să întreținem toate lucrurile astea, eu am o rețetă foarte ușoară pentru că, pe partea ficatului, a fierei și a pancreasului este foarte bun mărarul. Mărarul sub orice formă: semințe de mărar, mărar uscat, mărar verde, nu contează.

E bine să punem o linguriță de plantă. O linguriță înseamnă cât luăm noi cu trei degete. Și un pahar de apă fierbinte. Îl lăsăm să se infuzeze și apoi lăsăm să se răcească.

Ceaiul de mărar, leacul zilei cu Lidia Fecioru

Strecurăm și bem această cantitate în patru reprize, cu o jumătate de oră înainte de masă. Asta este foarte bun pentru funcționalitatea pancreasului.

Să nu uităm că ceaiul de pelin e foarte bun.

Atunci când avem pietre la fiere, ne ducem direct la doctor. Pancreasul se îmbolnăvește de cele mai multe ori din cauza fierei și atunci când sunt pietre nu mai întrebăm de rețete naturiste. Ne ducem direct la doctor.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leacul zilei
Parteneri
A murit Paco Rabanne
x close