x close

Liviu a lucrat 12 ani în străinătate când a decis să se întoarcă în țară. A făcut un gest uluitor, care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „Vreau să fie un semnal de alarmă”

23 Iul 2019   •   00:04
Liviu a lucrat 12 ani în străinătate când a decis să se întoarcă în țară. A făcut un gest uluitor, care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „Vreau să fie un semnal de alarmă” Foto: Facebook

Liviu Bledea a lucrat 12 ani în străinătate, a strâns ceva bani și a decis să se întoarcă în țară. Doar că aici, bărbatul din Sighetul Marmației avea să se izbească de ceva cu totul neașteptat. 

A constatat că spitalul din oraşul său are o singură ambulanță care transportă atât pacienţi cât şi alimente, așa că a decis să doneze o mașină. 

A recunoscut că a făcut acest gest ca să fie un semnal de alarmă pentru autorități. „Am observat că cu maşina aia cărau pacienţii, cu aia cărau de mâncare şi aşa mai departe. Au maşini, dar toate sunt vechi, toate sunt ruginite, toate sunt de casat, cum ar veni", a declarat Bledea pentru hotnews.ro.

„Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie pașii pe care îi facem în viață cu aplecare spre binele aproapelui.

Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu a faptului că orașul nostru are mulți oameni cu suflet mare, mulți oameni dispuși să-i ajute pe alții fără să aștepte nimic în schimb.

Din banii pe care i-a câștigat în străinătate,a cumpărat o ambulanță pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Mă onorează faptul că Liviu Bledea este coleg de partid cu mine. Faptele săvârșite cu gândul la binele celor din jur nu trebuie trecute cu vederea.

Prin puterea exemplului putem schimba o lume întreaga! Felicitari, Liviu și mulțumirile noastre!”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniela Onița-Ivașcu, consilier local în municipiul Sighetu Marmației. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati