x close

„Mama mi-a furat soțul și mi-a lăsat copilul fără tată. Aveam doar 19 ani când lumea mea s-a prăbușit”

21 Ian 2020   •   00:10
„Mama mi-a furat soțul și mi-a lăsat copilul fără tată. Aveam doar 19 ani când lumea mea s-a prăbușit” Foto: Facebook

A avut nunta de vis și a crezut că la 19 ani trăiește cel mai frumos vis. Avea însă să se trezească repede și să constate cu stupoare că a fost înșelată chiar de oamenii pe care i-a iubit cel mai mult.

La 19 ani, Lauren era cea mai fericită tânără din lume. A crezut că toate visele sale s-au îndeplinit, după ce a pășit spre altar alături de Paul White, în august 2004. Erau împreună de aproape doi ani, când în luna martie, se năștea fiica lor. 

Lauren din Twickenham, sud-vestul Londrei, a dezvăluit că atunci când l-a întâlnit pe Paul a știut că este bărbatul alături de care va păși la altar. 

„Deși nu am plănuit o familie atât de curând, când s-a născut fiica noastră am fost încântați”. Cinci luni mai târziu, pășeau spre altar, iar mama lor achita 15.000 de lire sterline pentru nunta visurilor sale.   

Cuplul chiar a invitat-o pe femeie să li se alăture în luna de miere în Devon. Însă, Lauren, susține că la trei săptămâni după ce s-au întors, Paul era o persoană cu totul diferită. 

„Dispărea cu orele și devenea extrem de protectiv cu telefonul său”. 

Nu mult după asta, sora lui Lauren a descoperit texte siropoase între Julie și Paul, când i-a împrumutat telefonul mamei. În cele din urmă a decis să-i spună adevărul lui Lauren, care i-a confruntat pe cei doi. 

„Mama a negat totul spunând: „Ești nebună!”. Când l-am confruntat pe Paul se făcuse alb și a refuzat să mă lase să mă uit în telefon”. 

Câteva zile mai târziu, Paul a plecat și a lăsat-o distrusă pe Lauren. „Simțeam că lumea mea s-a sfârșit. Eram un copil de 19 ani cu un copil”.

Lucrurile s-au mișcat repede între Paul și Julie. Lauren a aflat că s-au mutat împreună, iar data viitoare când a zărit-o pe mama sa pe stradă ascundea o burtică. „Când am văzut-o pe stradă și am observat că are burtică, mintea mea a luat-o razna. Și-a acoperit burta și mi-a spus: „E un chist”. Mi-a venit rău. M-am dus acasă și am distrus toate fotografiile de la nuntă. Nu-mi venea să cred că doi oameni pe care i-am iubit și în care am avut cea mai mare încredere au putut să mă trădeze așa. A fost cumplit. Este cel mai urât lucru pe care o mamă poate să-l facă fiicei sale”.

De dragul fiicei sale, Lauren a participat chiar la nunta dintre Paul și Julie, care a avut loc în 2006. 

La 15 ani de la trădare, Lauren este o femeie fericită în brațele unui alt bărbat și așteaptă cel de-al patrulea copil. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati