Antena 3 CNN Life Medic de la Babeș, declarație controversată: ”Nu crezi în COVID, atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”

Medic de la Babeș, declarație controversată: ”Nu crezi în COVID, atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”

Un medic de la Spitalul "Victor Babeș" din București trage un semnal de alarmă cu privire la cei care susțin teorii conspiraționale despre COVID și care refuză să poarte masca sanitară. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a medicului.

Medic de la Babeș, declarație controversată: ”Nu crezi în COVID, atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!”
Sursa foto: Pixabay
de Maria Sabu    |    14 Iul 2020   •   12:34

Simin Florescu le propune acestora să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască într-o secție de terapie intensivă, alături de pacienți infectați cu coronavirus, care abia mai respiră. 

"Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. ”, spune medicul.

Ce se întâmplă cu protestatarii din Piața Victoria

”Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă.... Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară.... ....poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP....

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile. Ne chemi tu când te apucă....cum ce, Covidu ăla care nu există. Ai curaj? ....că la vorbe sunteți meșteri toți.....doctori sunteți toți....incredibil!", este mesajul medicului Simin Florescu.

×
Subiecte în articol: medic coronavirus victor babes spital
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close