Antena 3 CNN Life De unde provin, de fapt, mezelurile de la Lidl. Sunt produse la noi în țară

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Lidl. Sunt produse la noi în țară

Puțini sunt românii care știu de unde provin mezelurile găsite pe rafturile magazinelor Lidl.

De unde provin, de fapt, mezelurile de la Lidl. Sunt produse la noi în țară
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    20 Mar 2023   •   22:00

După ce, nu demult, au apărut în spațiul public informații cu privire la originea produselor lactate Pilos, comercializate de lanțurile de magazine Lidl, mulți români și-au pus întrebarea și despre proveniența altor produse, precum carnea sau ouăle.

Despre ouă, celebrul retailer anunța, în urmă cu ceva timp, că a eliminat din întregul sortiment de produse ouăle provenite de la găini crescute în baterii, adică ouăle notate cu cifra 3.

Așadar, Lidl România va oferi clienților doar ouă care provin de la găini crescute în hale, la sol, în sistem free range şi în sistem ecologic, adică ouă din categoriile 2, 1 şi 0.

Cât despre mezeluri, puțini știu că acestea sunt autohtone, produse într-o fabrică din Cluj. La fel ca produsele marcă proprie din alte mari lanțuri de magazine.

Citește și: De unde provin, de fapt, produsele Pilos. Sunt produse de o companie cunoscută

O mare parte din produsele din carne pe care le găsiți astăzi în marile lanțuri de magazine sunt produse de noi. Suntem cel mai mare furnizor de produse marcă privată din țară, ceea ce denotă faptul că avem tehnologii de ultimă generație, seriozitate și, cel mai important, multă responsabilitate!

”Colaborăm cu cei mai importanți retaileri în domeniu și producem cu mult drag produsele pe care cu siguranță le cunoașteți deja, precum PIKOK, Cămara Noastră și BARONI pentru LIDL, Best Farm, Vreau din România și GUSTOSO pentru Kaufland, Casa Gustului pentru Penny, ARO, Metro Chef/Horeca Select și Fine Life pentru METRO, marcă proprie pentru Mega Image, C Classic pentru Carrefour sau PROXI pentru Profi.

Ne asigurăm întotdeauna că livrăm cele mai sigure și gustoase produse, că respectăm cu multă rigurozitate autenticitatea rețetelor, astfel încât să ajungă la consumatori cele mai bune preparate din carne, sub siglele partenerilor noștri”, scriu reprezentanții companiei.

Și pe site-ul Lidl este subliniat faptul că produsele ”Cămara noastră” sunt autentice.

”Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești.

Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate”.

×
Subiecte în articol: Lidl mezeluri
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close