x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

"Mi-am prins cea mai bună prietena în pat cu cumnatul meu. Ar trebui să-i spun adevărul surorii mele sau să tac?" Află ce-i răspunde psihologul

de D.G.   •   11 Oct 2017   •   13:51
"Mi-am prins cea mai bună prietena în pat cu cumnatul meu. Ar trebui să-i spun adevărul surorii mele sau să tac?" Află ce-i răspunde psihologul 817
foto: Pixabay.com

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa.

 "Ma numesc Alina si am o mare piatra pe suflet. M-am imprietenit cu Mihaela inca de pe bancile scolii primare. Am avut aceleasi pasiuni, ne-au placut aceleasi lucruri, am fost la olimpiade impreuna, la concursuri. Am mers impreuna la aceeasi Facultate.

Am stat impreuna in aceeasi camera de camin. Am trait ca doua surori. Nici cu sora mea buna, Ilinca, n-am stat atat de mult timp cat am petrecut cu Mihaela. Am facut vacante impreuna, am stat cand la parintii mei, cand la parintii ei. Sora mea era si sora ei, fratele Mihaelei era si fratele meu"

Continuarea, pe sfatulparintilor.ro.

sati