Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Adevăruri Ascunse, ce se va întâmpla anul viitor şi cum urmează să se schimbe în totalitate viaţa pe care am cunoscut-o cu toţii în anul 2020.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"
de Alin Tarnovschi    |    05 Dec 2020   •   19:40

Intensificarea activităţilor sociale. Aici poţi să dezvolţi mult. Deci nu mai stă nimeni cu gura închisă, ne îmbrăţişăm pentru că cinci este un an cu expansiune. De bucurie, de viaţă, dătător de libertate.

Nu mai stă nimeni. Vrea omul să călătorească, se duce să cunoască oameni.

E un an în care creşte natalitate, apropierea dintre oameni va fi mult mai mare pentru că Universul trebuie să păstreze un echilibru. Tot ce a murit acum, trebuie compensat în anul următor.

La asta v-aţi gândit vreodată?

Că nimic nu se pierde. E legea conservării materiei sau Legea lui Lavoisier. Nimic nu se pierde, nu se câştigă, totul se transformă.

Anul viitor, noi ne transformăm. Credinţa, sufletul şi spiritul Crăciunului nu ţi-l poate lua nimeni. Ziua naşterii Domnului sparge orice bariere.

Afaceri favorabile în anul 2021

În primul rând, cinci este cifra drumurilor, călătoriilor. Se deschis graniţele. Într-un an universal cinci şi dacă îl ai şi tu pe cel personal tot cinci, vei face acea călătorie pe car ţi-o doreşti de multă vreme.

Anul viitor nu mai poţi să amâni acea călătorie. Bani vor fi, banii vin, dar să nu ne aşteptăm că vor veni de sus şi noi stăm şi îi strângem. E un an în care trebuie să fii şi atent pentru că tentaţiile sunt foarte mari. Expansiune înseamnă împrăştiere.

Anul viitor mulţi se vor îmbogăţi, dar şi mulţi vor ajunge în sapă de lemn foarte uşor. Şi cine sunt ăştia? Tocmai ăştia teribiliştii. În momentul în care tu îţi baţi joc de an, îşi bate şi el joc de tine.

Hai să vedem partea specială a anului 2021. Se ia inclusiv 1 ianuarie, deci 1.01.2021. Adunate toate cifrele dau 25. O cifră cu o simbolistică fantastică în numerologie pentru că undeva kabala se opreşte la 22, iar astea sunt toate alea secrete care nu se dau pe post, nu se spun. De ce? Pentru că le poţi combina sunt alte variante şi tu poţi să îţi pregăteşti şi lucruri neplăcute.

Dar 25 înseamnă: doi - uniune, cinci - expansiune. Împreună, doi cu cinci, ne întoarcem iar la şapte din decembrie. Trebuie să intri cu încredere în Dumnezeu pentru că el nu te va lăsa atât timp cât gândirea ta este pozitivă. Te duci exact acolo unde trebuie să realizezi ceva, să ieşi dintr-un marasm şi să progresezi.

Anul cere echilibru şi sinceritate din partea guvernelor. Karma de anul acesta, patru, o plăteşte anul viitor. Pentru că anul ăsta minciuna a fost împărat. Eh, anul viitor, dacă se încearcă din nou să nu se întrebe ce am păţit sau de ce am păţit.

Nu mai merge, nu mai ţine. Nu e o ameninţare, este o avertizare numerologică. Sfârşitul neplăcerilor de ordin fizic.

Anul în care apare bunăstare, fericire şi veselie pentru toţi. Deci este blazonul anului următor. Nu sunt pe bau-bau, nici pe hazard. Este pur şi simplu matematică.

Cu condiţia ca anul viitor să te îndrepţi către dezvoltarea sufletului, a credinţei, marea bogăţie spirituală. Nu te dezvolţi tu, te ajută Dumnezeu. Îţi dă câte o exemplificare simplă care te trezeşte la realitate.

Ce fac oamenii când se simt scăpaţi de sub orice tutelă? Eu cred că o să fie mare bogăţie şi în curtea bisericilor. Pentru că omul, din puţinul pe care îl are, va da. Pentru că a fost sărăcie. Şi acolo sunt cheltuieli cu orice.

Cinci aduce întotdeauna răsturnări de situaţie exact acolo unde nu te aştepţi. De ce? Pentru că cinci este aducător de lucruri neprevăzute, iar acestea sunt accidente. De orice natură.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close