x close

O tânără a murit după ce a ajuns în pat cu un bărbat de pe Tinder. A început să îi curgă sânge din nas și apoi s-a stins pe loc

25 Mai 2020   •   13:46
O tânără a murit după ce a ajuns în pat cu un bărbat de pe Tinder. A început să îi curgă sânge din nas și apoi s-a stins pe loc

O tânără de 22 de ani a murit în timpul unui act sexual cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder.  

Bărbatul a declarat în fața Instanței că este nevinovat, pentru că tânăra i-a cerut să o strângă de gât în timpul sexului, iar moartea ei a fost un accident. După ce a încheiat partida de sex, bărbatul a lăsat trupul neînsuflețit al tinerei la el în apartament pentru a se duce la o altă întâlnire cu o fată cunoscută tot pe tinder.

Tânăra a fost sugrumată de partenerul sexual, până a început să-i curgă sânge pe nas.

Bărbatul de 27 de ani care a pledat în fața Curții Supreme nevinovat a petrecut o oră după ce a constatat decesul tinerei, căutând pe Internet care sunt cele mai bune modalități de ascundere a unui cadavru, apoi s-a uitat la filme porno pe telefon și în cele din urmă a făcut poze părților intime ale fetei decedate. Ziua următoare bărbatul a cumpărat o valiză pentru a pune cadavrul în ea și a o îngropa într-o pădure îndepărtată.

Apoi și-a cumpărat un echipament de curățare pentru a șterge urmele de sânge din apartamentul său, potrivit judecătorilor.

 

Parteneri
Parteneri
sati