Antena 3 CNN Life Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme și a ajuns la psiholog: ”Încearcă o saptămână și mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva”

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme și a ajuns la psiholog: ”Încearcă o saptămână și mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva”

La 51 de ani, Monica Anghel arată şi se simte mai bine ca niciodată. Artista a slăbit peste 30 de kilograme într-un an, după operaţia la coloană din 2017.

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme și a ajuns la psiholog: ”Încearcă o saptămână și mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2022   •   09:39

Drumul ei nu a fost însă unul uşor, după ce a slăbit atât de mult a mărturisit că a avut nevoie să vadă un psiholog din cauza fricii că nu va reuşii să îşi menţină forma.

"Faptul că m-am operat pe coloană. faptul că domnul doctor Marius, cel care m-a operat pe coloană mi-a spus că trebuie să slăbesc. El m-a determinat să iau această hotărâre şi să zic ok trebuie să îmi schimb stilul de viaţă şi trebuie să fac chestia asta.

N-am ţinut o dietă, eu am învăţat să mănânc sănătos şi să mănânc, nu să stau nemâncată, pentru că eu făceam prostia că nu mâncam nimic toată ziua şi mâncam noaptea.

Normal că tot ce mănânci noaptea, mai stai jumatate de oră şi te duci şi te culci, logic, dar dacă manânci masa principală, trebuie să fie dimineaţa, asta e clar", a declarat Monica Anghel, pentru revista Viva.

”Pentru că în ultima vreme s- au spus multe despre mine, că mi-am tăiat stomacul, că sunt bolnavă, că iau nu știu ce picături, din ianuarie voi postă tot ceea ce mănânc şi ce fac şi cum fac aşa că din ianuarie vă voi arată totul, sper să reușesc să fac asta zilnic”, a scris Monica Anghel pe Instagram.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dar până va face acest lucru, Monica Anghel le-a dezvăluit fanelor sale meniul unei zile.

”Până atunci, îți spun să faci ceva timp de o sapt și aștept să-mi spui rezultatul doar într-o saptămână. Prânzul la ora 13 – grătar din mușchiuleț de porc, fără sare și un ardei gras roșu, crud, fără sare.

Cină la ora 17 – 1 iaurt normal cu 2 linguri de tărâțe de ovăz și o linguriță de miere. Apă 2 L , cafea sau ceai fără zahăr. Încearcă o saptămână, dar mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva.

Nu sunt medic, dar la mine este eficient. Sigur că cel mai bine consulți un nutriționist, eu doar spun ce a funcționat la mine”, a răspuns Monica Anghel.

×
Subiecte în articol: monica anghel slabit
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close