x close

Cum ne protejăm de coronavirus când ieșim în parc

de L.D.    |    17 Mai 2020   •   14:02
Cum ne protejăm de coronavirus când ieșim în parc pixabay

În contextul în care, în ultimele zile, parcurile au fost împânzite de bunici, părinți și copii, după ce măsurile stării de urgență au fost ridicate, emisiunea Numai de Bine vrea să vină în ajutorul dumneavoastră cu câteva sfaturi eficiente cu privire la modurile în care vă puteți proteja de coronavirus în aer liber.

”Igiena mâinilor rămâne aceeași. Atât copiii, cât și noi, adulții, trebuie să continuăm să ne igienizăm mâinile. Dacă nu există posibilitatea de a ne spăla mâinile cu apă și săpun, pentru că în parcuri este puțin mai complicat, un mic recipient cu dezinfectant, dacă se poate pe bază de alcool, va ajuta”, a declarat doctor Gabriel Gurguță.

În ceea ce privește interacțiunea între copii, medicul a declarat că descurajează jocurile de echipă, în care contactul este prea strâns. 

”Poate că părinții ar trebui să își pregătească puțin copiii și să le explice un set minim de reguli. (...) În primul rând nu ar trebui să mai lăsăm copiii să se mai atingă de absolut orice văd în cale. Ne referim la parc”. 

Citeşte mai multe despre:

parc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati