Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ce destinații aleg vedetele, atunci când pleacă în vacanță

Ce destinații aleg vedetele, atunci când pleacă în vacanță

Ce destinații aleg vedetele, atunci când pleacă în vacanță
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    25 Ian 2018   •   13:16

Pentru cele mai multe vedete din România, începutul de an a venit cu vacanţă. După ce aleargă de colo-colo la cântări, mai ales în noaptea de Revelion, ianuarie le-a găsit în destinaţii exotice. 

După ce a muncit un an întreg, a susţinut zeci de concerte şi a câştigat aproape 60.000 de euro într-o singură noapte, Delia, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, şi-a făcut bagajele şi a plecat cu soţul ei în vacanţă. De data aceasta au ales să meargă în India. A plecat de acolo, dar nu a luat avionul spre România. S-a oprit cu soţul său, Răzvan, exact în Maldive, acolo unde s-a relaxat şi s-a răsfăţat la un resort de cinci stele.

Pentru Inna, Costa Rica a fost alegerea de vacanţă. Se pare că aici se simte cel mai bine, pentru că nu este prima dată când merge în această destinaţie.

După un prim revelion împreună, Gina Pistol şi Smiley s-au urcat direct în avion. Destinaţia - Thailanda. Cei doi au ales un loc exotic, care le-a permis să se bronzeze şi să se relaxeze sub palmieri. Smiley a fost cel care a postat în mediul on-line imagini cu peisajul, dar nici prezentatoarea de la Asia Express de la Antena 1 nu s-a lăsat mai prejos.

Codin Maticiuc şi asistenta de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” au dat Bucureştiul pe Miami. Cei doi s-au relaxat pe plajele însorite de peste ocean şi s-au distrat alături de prieteni.

Lavinia Pîrva a plecat şi ea în vacanță. Vedeta a postat imagini dintr-o țară exotică cu mult soare. Aceasta a declarat recent că vrea să devină mămică.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close