Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ce zodii au parte de un februarie minunat

Ce zodii au parte de un februarie minunat

Ce zodii au parte de un februarie minunat
07 Feb 2018   •   11:56

Pe cine daţi vina atunci când lucrurile nu merg aşa cum vreţi voi? Pe zodii, nu-i aşa? Ei bine, în februarie nu o să mai aveţi motive, pentru că se aliniază planetele. Asta înseamnă că iubirea pluteşte în aer, unele persoane se vor îndrăgosti la prima vedere, iar altele vor lua decizii importante în viaţă. 

Berbecul va avea o lună februarie foarte interesantă. Pe relația de suflet. De ce pe relația de suflet? Pentru că aspectele activează casa a 5-a sentimentală, este casa copiilor, este și relatia pe care o stabileste copilul cu mama, nepoata cu bunica sau cu bunicul. 

Taurii vor avea o lună februarie excepțională pentru că această aliniere de planete va funcționa perfect pentru ei. Pe o aliniere de planete cu Soarele, tot ce ține de familie, așteptați-vă la musafiri. Bonusuri de bani în prime, cadouri. 

Gemenii vor avea de departe un plus pentru că Mercur este în aspect foarte bun. Se spune că tot ce ține de studiu, călătorii, parteneriate cu străinătatea. Se vor deplasa într-un sens anume. Business, activități importante.

Racii vor avea parte de sentimente, iubire, familie, relații armonioase cu cei de la locul de muncă.

Leu. Eclipsele vin să ponteteze destinul. Vor lua decizii importante în această lună. Dacă relația nu merită, de acolo lucrurile vor fi tranșate.

Fecioară. O luna importantă în zona sănătății. Se conturează parteneriate importante la muncă.

 

Balanta va avea și ea o lună februarie cu un nou început. Are Jupiter în cea de-a doua casă a banilor, acolo sunt câștigurile pe termen lung sau pe termen mediu.

Scorpionul are Jupiter pe tot parcursul anului în constelația sa, dar cu Venus, Lună și Soare la putere. Relația de carieră este foarte importantă. Și se vrea într-un echilibru interesant cu partea de familie. Se iau decizii legate de divorț, separare, de relații noi care pot să apară în viața lor.

Săgetătorii sunt un picuț afectați din cauza faptului că discutăm de Eclipse. La granița dintre Săgetător și Capricorn sunt Luna Neagră și Saturn. Pot fi considerați malefici, deci trebuie să fie atenți, să se rupă de relațiile care nu sunt importante.

Capricornii trebuie sa fie atenti in primul rand la sanatate. Luna Neagra este un pic defavorabila sanatatii, Eclipsele vin si ele cu tot felul de evenimente neasteptate imprevizibile.

Vărsătorii sunt de departe vedetele lunii.

Peștii vor avea de sustinut tot felul de probe, vor avea parte de evenimente, controale la medic, analize.

×
Subiecte în articol: Horoscop februarie zodii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close