Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cele mai tari seriale pe care trebuie să le vezi anul acesta

Cele mai tari seriale pe care trebuie să le vezi anul acesta

Cele mai tari seriale pe care trebuie să le vezi anul acesta
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    25 Ian 2018   •   12:13

Anul 2018 vine cu surprize mari şi la capitolul seriale. Multe dintre show-urile noastre preferate au revenit cu sezoane noi luna aceasta, dar în caz că vreţi să testaţi şi altceva, iată o listă cu cele mai noi cinci seriale. 

Dacă v-aţi uitat fără suflare la "Stranger Things", atunci ”Dark” este serialul potrivit pentru voi. Povestea este oarecum asemănătoare. După ce doi copii dispar misterios dintr-un orăşel liniştit din Germania, lucrurile iau o turnură tot mai ciudată. Fenomenele paranormale nu lipsesc din peisaj. 

Ce spuneţi şi despre un serial cu actori români, dar dublat de actori celebri de la Hollywood? ”Comrade Detective” spune povestea a doi detectivi din perioada comunistă care sunt nevoiţi să investigheze o crimă şi să lupte cu marele duşman: capitalismul. Serialul îi are ca protagonişti pe Florin Piersic Jr. şi pe Corneliu Ulici. 

Alt serial care vă va ţine cu sufletul la gură este "Counterpart". Un angajat al Naţiunilor Unite descoperă că instituţia în care lucrează este un pasaj pentru o dimensiune paralelă, unde există altă variantă a noastră. Lucrurile nu sunt atât de simple, bineînţeles că se vor complica, iar crimele nu lipsesc. 

"The Looming Tower" este un serial care vă va şoca, pur şi simplu. Serialul este bazat pe fapte adevărate şi ne arată că rivalitatea dintre FBI şi CIA a dus la tragicul eveniment din 11 septembrie 2001. În timp ce agenţiile se certau între ele, Osama bin Laden pregătea un atac devastator. 

"The Assasination of Gianni Versace" este ultimul serial de pe listă. Există multe controverse legate de uciderea celebrului creator de modă. Surprinzător este că Donatella Versace este interpretată de Penelope Cruz. 

×
Subiecte în articol: Numai de bine filme
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close