Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ela Crăciun: Cum m-am lăsat de fumat

Ela Crăciun: Cum m-am lăsat de fumat

Ela Crăciun: Cum m-am lăsat de fumat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
27 Mar 2016   •   12:41

Ela Crăciun a povestit, la Numai de bine, de la Antena 3, cum a reușit să se lase de fumat, în urmă cu trei ani, și a dezvăluit câteva dintre beneficiile renunțării la acest viciu periculos.

”Toată lumea are o mare problemă în ultima lună: nu se mai fumează în spațiile publice, iar ăsta pare a fi un adevărat dezastru. O spun chiar prietenii mei, care par că nu se pot obișnui cu ideea. Pot spune că sunt o norocoasă, pentru ca m-am debarasat de acest obicei de vreo 3 ani. Am povestit pe blog cum am reuoit sa fac acest lucru.

Ce am observat după ce m-am lăsat de fumat? Multe schimbări şi toate în bine! Mi-am recăpătat gustul! A fost fantastic să descopăr că legumele, frucetele şi chiar mâncarea în general, aveau un gust şi un miros pe care eu nu îl mai simţeam, nu mai am cearcăne, beau mai multa apă si nu am mai simţit nevoia să beau cafea în cantităţi mari. Tuşesc mai rar, doar atunci când sunt răcită si ma imbolnavesc tot mai putin. Am mai mult timp si sunt mai eficientă pentru că nu mai fac pauze atât de dese. Alte schimbari gasiti pe blogul meu, elacraciun.ro.”

 

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close