#faptebune: Provocarea zilei de 10 decembrie - O sumă de bani într-o carte şi un bilet cu mesajul: “Cartea aceasta este de la mine. Să te bucuri de ea!”

de A.M.P    |    10 Dec 2014   •   13:43
#faptebune: Provocarea zilei de 10 decembrie - O sumă de bani într-o carte şi un bilet cu mesajul: “Cartea aceasta este de la mine. Să te bucuri de ea!”

Ela Crăciun a continuat campania #faptebune, leapşa gesturilor mici, cu provocarea de a alege o carte dintr-o librărie în care să pui o sumă de bani şi un bilet cu mesajul: “Cartea aceasta este de la mine. Să te bucuri de ea!”.

Până în seara de Ajun, Ela îi provoacă zilnic pe telespectatori să facă o faptă bună, urmărind un calendar al faptelor bune, ce poate fi găsit pe blogul personal. Aceştia trebuie să prindă momentul într-o fotografie şi să dea provocarea mai departe, la încă cinci prieteni, printr-o postare pe reţelele sociale, folosind hastagul #faptebune.Provocarea zilei de 8 decembrie a fost aceea de a oferi un ceai cald "unui poliţist, gardian, paznic, taximetrist sau nevoiaş".

Obiectivul campaniei este să îndemne oamenii să facă fapte bune, simple, aparent nesemnificative, dar care aduc multă bucurie, iar pe termen lung pot schimba destine.

CALENDARUL FAPTELOR BUNE PROPUSE DE ELA CRĂCIUN

Cei care răspund provocării, pot trimite la adresa de e-mail [email protected] fotografii sau filmuleţe, iar ele vor fi difuzate în emisiunea „Numai de bine” (duminică, 9:30) sau în pastila “Numai de bine”, de luni, miercuri şi vineri, de la 8:50.

Totodată, fotografiile/filmuleţele primite vor fi postate şi pepagina de facebook a emisiunii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close