Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Medicii trag un semnal de alarmă! Cum se îngrijesc corect dinții

Medicii trag un semnal de alarmă! Cum se îngrijesc corect dinții

Ne plac la nebunie zâmbetele perfecte și dinții ca-n reclama,  dar când te-ai gândit ultima dată la sănătatea danturii tale? Dacă răspunsul este "cu mult timp în urmă", stai liniştit, nu eşti singurul, mulţi dintre oameni procedează astfel.

Medicii trag un semnal de alarmă! Cum se îngrijesc corect dinții
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    10 Aug 2020   •   21:00

Medicii trag un semnal de alarmă şi avertizează că estetica dentară ar trebui să fie doar rezultatul unei îngrijiri temeinice.Toată lumea înțelege prin estetica dentară niște dinți albi, perfecți. Înțelegem o gură frumoasă ca fiind sănătoasă, curată.

De foarte multe ori avem dinții frumoși dar gingii retrase, sângerând. Estetic însemnă în primul rând sănătos și apoi ne putem face dinții albii, cum ne dorim pentru un zâmbet de milioane, 

Tratamentul de înfrumusețare a dinților trebuie să înceapă chiar cu vindecarea lor 

O refacere a gurii însemnă un tratament parodontal esențial, cu asta se începe: dinți sănătoși, rădăcini sănătoase. Un dinte tartat corect nu va mai crea probleme. Ortodonția este primul drum de prevenție, primul drum spre in zâmber frumos și sănătos.  

Funcționalitatea este cea mai importantă, esteticul este doar un rezultat 

Mușcătura trebuie să fie echilibrată și este un factor care poate indica sănătatea dinților. Acest test oferă multe informații astfel încât ca mușcătura să poată fi reglată. Specialiștii avertizează că verificarea mușcăturii este importantă și după finalizarea tratamentului proproiu-zis. Contactul dintre dinți joacă un rol extrem de important. Respectarea indicațiilor primite de medici va duce la un zâmbet perfect, numai bun de imortalizat în forografii. 

Medicii trag un semnal de alarmă! Îngrijirea temenică a dinților, esențială

×
Subiecte în articol: Numai de bine zambet
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close