Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Amenajarea rapidă și ieftină a unui balcon

Numai de bine. Amenajarea rapidă și ieftină a unui balcon

Chiar dacă după 15 mai starea de urgență se ridică, pentru a păstra distanțarea socială este bine să investim în amenajarea unui balcon sau a unei terase, pentru activitățiile copiilor.

Numai de bine. Amenajarea rapidă și ieftină a unui balcon
04 Mai 2020   •   19:49

Balconul este o zonă pe care de multe ori o ignorăm, cu toate că este un loc în care am putea să ne amenajăm un spațiu plăcut.

În primul rând, dacă balconul se află la parter trebuie să îl securizăm foarte bine iar dacă este la etaj trebuie să ne punem problema siguranței copilului. Este important pentru că dintr-o simplă joacă, copilul poate arunca ceva și îi putem răni pe cei care trec prin fața balconului. O variantă simplă de securizare este folosirea sârmei. 

Ar trebui să ne punem și problema pardoselei, care deobicei este rece. O variană ar fi plăcile de lemn care se montează simplu. Putem folosi și mocheta.

Pentru copii putem monta corturi sau să aducem jucării de lemn, care se pot muta ușor. Balconul ar trebui să fie ușor de adaptat pentru ceea ce ne dorim: zonă de joacă sau lounge. 

Dacă balconul nu este acoperit ar trebui să găsim o variantă pentru a optura soarele. Tot un efect cozy îl vor reda și luminițele de crăciun sau lămpile solare, care vor oferi un efect extrem de plăcut în zona respectivă. 

Amenajarea rapidă și ieftină a unui balcon

×
Subiecte în articol: Numai de bine amenajare balcon
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close