Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Bag boxing: efort, energie şi rezultate

Numai de bine. Bag boxing: efort, energie şi rezultate

Numai de bine. Bag boxing: efort, energie şi rezultate
03 Mai 2015   •   11:06

Când nimic nu vă mai atrage în materie de sport, uneori cel mai potrivit este să iei la pumni un sac de box. Bagboxingul, cum este numit în lumea fitnessului, este una dintre cele mai eficiente metode pentru un corp puternic şi sănătos. Solicitant pentru cei care nu sunt deloc străini efortului fizic, bagboxingul este o mare provocare pentru aceia dintre noi care merg ocazional la sala.

Cu cât exerciţiile sunt mai variate, cu atât antrenamentul devine mai eficient. Odată cu trecerea timpului însă, sesiunea de 30 de minute de cardio nu mai solicită în egală măsură corpul. Începem să ardem tot mai puţine calorii, motiv pentru care antrenametul trebuie diversificat prin creşterea frecvenţei, intensităţii sau a duratei.

În bagboxing, ca în multe alte sporturi, totul depinde de efortul pe care alegi să îl depui în cele 50 de minute de mişcare recomandate pentru o şedinţă. Creşterea mobilităţii, scăderea în greutate şi îmbunătăţirea coordănarii sunt beneficii pe care cu greu le găsim împreună la aceeaşi formă de mişcare. Pe lângă asta, bagboxingul tonifică principalele grupe de muşchi, îmbunătăţeşte postura şi stabiliatea mijlocului.

Ecuaţia formei fizice de invidiat nu este compusă doar din mişcare. Daca obişnuiti sa vă premiaţi, după epuizantul efort cu o felie de pizza sau cu un desert bogat în calorii, atunci rezultate vor întărzia să apară.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close