Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Carmen Negoiţă, despre cum să faci fotografii bune cu telefonul - VIDEO

Numai de bine. Carmen Negoiţă, despre cum să faci fotografii bune cu telefonul - VIDEO

Numai de bine. Carmen Negoiţă, despre cum să faci fotografii bune cu telefonul - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
07 Aug 2018   •   20:51

Reţelele de socializare sunt pline de poze din vacanţă, în special de la mare. Carmen Negoiţă a vorbit despre cum să dai bine în faţa aparatului foto chiar şi nemachiată sau necoafată.

''Folosiţi o pălărie, o eşarfă, sau un turban atunci când părul vorstru nu arată bine. Putem să facem un turban chiar dintr-o eşarfă foarte colorată şi bineînţeles puteţi să accesorizaţi cu nişte cercei coloraţi, pentru că detaliile colorate arată bine în poze. Folosiţi ochelari de soare pentru ochi obosiţi, dar şi ca să daţi un aer misterios (...) Ştiu că ar trebui să lăsăm pielea să respire, dar atunci când mergem la plajă nu este cazul. Razele soarelui nu sunt cele mai prietenoase şi un strat subţire de fond de ten face mai mult bine decât credeţi, pe lângă efectul de piele perfectă pe care îl lasă. Există variante lejere, de vară care au textura unei creme puţin colorată şi care se aplică foarte uşor cu mâna'', a spus Carmen Negoiţă, fashion blogger.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close