Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ce face Sânziana Iacob în izolare

Numai de bine. Ce face Sânziana Iacob în izolare

Sânziana este o bombă de energie, chiar și acum, când stă de atâta vreme în casă.  Vedeta a vorbit la „Numai de bine” despre cum își păstrează pozitivismul și ce activități face pentru o stare de bine. 

Numai de bine. Ce face Sânziana Iacob în izolare
Sursa foto: Facebook
13 Apr 2020   •   20:50

„În primul rând este foarte important să faceți mișcare. Chiar dacă nu reușim să facem asta în fiecare zi, nu lăsați să treacă 3 zile fără să faceți sport. Este foarte simplu: intrați pe Youtube, tastați „workout at home” și veți găsi foarte multe variante. În numai 20 de minute, puteți face un antrenament complet. Un alt exercițiu bun este dansul”, a mărturisit vedeta. 

„Pentru a emilina stresul și insomniile putem practica yoga sau meditații ghidate”. 

„Alt lucru care îmi ridica moralul sunt conversațiile cu prietenii mei. Facem conferițe, stăm de vorbă cu orele. Dacă vă simțiți triști, puneți mâna pe telefon și sunați un prieten. Recomand și un pic de shopping online, o pijama nouă te va face cu siguranță să te simți mai bine”, a povestit Sânziana pentru Antena 3. 

„Dacă într-o zi mă trezesc mai nefericită, aplic un pic de machiaj. Încă un lucru fain pe care l-am făcut a fost să îmi amenajez balconul”.

Ce face Sânziana Iacob în izolare

×
Subiecte în articol: Numai de bine sanziana iacob izolare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close